Hoe schakel ik over van notificatiebanners naar pop-up waarschuwingen op de iPhone iPad?

Elke keer dat je een melding op je iPhone ontvangt, verschijnt deze slechts enkele seconden aan de bovenkant en verdwijnt dan. Dit is de nieuwe vorm die vanaf iOS 7 wordt geïntroduceerd. Voorheen hadden we een pop-upvenster op het startscherm, dat niet zou verdwijnen tenzij we de opties aanraakten. Er is geen probleem met de nieuwe interface, maar als je je wilt voelen als de oude schooltijd, dan is er een manier om over te schakelen van notificatiebanners naar pop-up waarschuwingen.

De optie vereist geen extra toepassing of aanpassing. Het staat daar in de instellingenapplicatie van uw iPhone of iPad. Het meest nuttige onderdeel van deze functie is dat u pop-up waarschuwingen kunt inschakelen voor elke toepassing. Hoewel het proces vrij eenvoudig is, hebben we het hieronder stap voor stap uitgewerkt voor een beter begrip. Dus neem een kijkje en voel de goede oude tijd van iOS hierboven.

>

Wijzigen van de meldingsstijlen op de iPhone en iPad

Stap 1. Het eerste wat je moet doen is de applicatie openen .

>Stap 2. Tik in de toepassing Instellingen op Meldingen .

>Stap 3. Raak nu de applicatie aan die u wilt om de pop-up waarschuwing te krijgen.

>Fase 4. Zodra u zich in de applicatie-instellingen bevindt, tikt u op ” Waarschuwingen ” onder het kopje ” STYLE ALERT WITH UNLOCKING “.

>Stap 5. U kunt bovenstaande stappen ook herhalen voor andere toepassingen. Dit is een optionele stap die u al dan niet kunt volgen.

Dat is het; elke nieuwe melding die wordt ontvangen van de specifieke applicatie zal een pop-up waarschuwing tonen in plaats van een banner aan de bovenkant.

Vond je deze tip leuk? Laat het ons weten in de commentaren of laat uw feedback achter op