Hoe voorkomt u dat de iPhone gaat trillen in de stille modus?

Er zijn bepaalde momenten waarop we ons door niemand hoeven te laten lastigvallen. Dan leggen we onze iPhone het zwijgen op. Meestal dempen we de telefoon als we ontspannen zijn of in een belangrijke vergadering, beide hebben een rustige omgeving nodig. Zelfs als je je iPhone gedempt hebt, zal hij nog steeds de zoemende vibratie uitstralen.

Dit trillende geluid kan irritant en storend zijn, vooral als je iets heel belangrijks bij de hand hebt. Gelukkig heeft Apple een venster voorzien om het uit te schakelen, en hier is hoe je het doet. Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande stappen te volgen.

Hoe schakel je de trillingen uit als de iPhone in de stille modus staat

Stap 1. Start de applicatie Instellingen op uw iPhone † Zoek naar geluiden en raak deze aan.

>

Stap 2. Schakel nu eenvoudigweg de schakelaar naast ” Trillen in stilte “. Dit schakelt de trillingen uit door middel van meldingen of eventuele inkomende oproepen.

Dat>

Voor het geval u het niet weet, kunt u ook aangepaste trillingspatronen instellen om aan uw voorkeuren te voldoen. Dus, als je in een vergadering bent en geen lange trilling wilt, stel dan gewoon een klein tikje in als een trilling, die geen gezoem maakt, maar je tegelijkertijd laat weten dat er iets op je iPhone aan het koken is.

Laat ons weten of deze publicatie u heeft geholpen. Gebruik het onderstaande commentaarveld of neem contact met ons op

.