Hoe verander je live fotos in normale fotos op iPhone of iPad?

Neem een selfie of maak fotos van uw dierbaren in de Live Photos modus en zet ze in een normale modus of u kunt het tegenovergestelde doen. Interessant, is het niet?

Met de iPhone kunt u met de Camera-applicatie spelen. In aparte informatie bespreken we hoe u Live Selfies op uw iPhone kunt gebruiken. Het is leuk om live fotos te zien van uw dierbaren, vooral kinderen, die altijd graag geklikt worden.

Maar om welke reden dan ook, als je naar de normale modus wilt gaan, dat wil zeggen als je je live fotos wilt omzetten in normale fotos, biedt Apple een eenvoudige manier om live fotos om te zetten in normale fotos. Laten we eens kijken;

Hoe converteer je live fotos naar normale iPhone of iPad fotos

Stap 1. Open de Photos-applicatie op uw iPhone † Raak elke live foto aan die u hebt gemaakt † Raak de knop Edit in de rechterbovenhoek van het scherm aan.

>

Stap 2. Raak nu een cirkelpictogram in het cirkelpatroon aan vanaf de onderkant † Raak de live tekst aan die is gemarkeerd met een gele achtergrond.

>Stap 3. Raak de knop Gereed aan vanuit de rechterbenedenhoek.

Dit>

Stap 1. Tik op de foto die u zojuist hebt geconverteerd naar de normale modus † Tik op de knop Bewerken † Tik op een cirkelpictogram in het cirkelpatroon.

>Stap 2. Tik op Tekst op live in het midden bovenin. En spelen Klaar.

Nu>

Vergeet niet uw commentaar met ons te delen in commentaar en in