Hoe u live fotos op uw iPhone kunt bewerken

Apple introduceerde de live-fotofunctie in 2015 toen het de iPhone 6S-modellen lanceerde. Vanaf iOS 10 heeft Apple functies geïntroduceerd waarmee je je live fotos op je iPhone kunt bewerken.

In dit artikel laten we u enkele van de gemeenschappelijke functies zien voor het maken van live fotos en het bewerken ervan op uw iPhone.

Live fotos zijn, zoals hun naam al aangeeft, fotos die tot leven komen als je ze aanraakt. De functie legt 1,5 seconde voor en na het maken van een foto vast. Het legt video en audio vast tijdens deze seconden wanneer u uw live fotos opneemt.

Deze functie vereist dat u een iPhone 6S of later model heeft.

Het gebruik van de Live Photos functie is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Open gewoon uw cameratoepassing, zorg ervoor dat u in de fotomodus bent en druk op de knop Circle. Deze functie is standaard ingeschakeld op de iPhone 6S, maar je kunt er wel mee schakelen met het icoontje.

>

Zodra je een live foto hebt gemaakt, ga je naar de fotoapplicatie en raak je de foto aan. Druk vervolgens op het scherm op de foto en houd deze enkele seconden vast, dan komt hij tot leven!

Hier is hoe je je fotos live kunt bewerken op je iPhone

Stap 1 Open de live foto in je fototoepassing die je wilt bewerken door deze te selecteren en druk vervolgens op de knop bewerken onderin het scherm

.

>Stap .” 2 De gemakkelijkste manier om te bewerken is het gebruik van de automatische verbeteringsfunctie . Raak de kleine toverstaf aan de bovenkant van het scherm aan en iOS zal de live foto automatisch verbeteren door de kleur, het contrast, de belichting, enz. aan te passen.

>Stap 3 Raak het 3 cirkels pictogram aan de onderkant aan om een verscheidenheid aan filters te onthullen die je kunt kiezen voor de live foto.

Als> Prisma is een geweldige toepassing die originele filters aan je fotos toevoegt en het delen van sociale media makkelijker maakt. Voor zwart-witfotografie raden we je aan Hypocam te raadplegen om je fotos om te zetten in meesterwerken.

Stap 4 Om je live foto handmatig te bewerken, raak je de bewerkingsknop aan om de opties voor het bewerken van het licht, de kleur en de monochrome aspecten van de foto te onthullen.

>Stap 5 Kies uit de gedetailleerde licht- en kleurmogelijkheden om de live foto precies aan te passen aan uw smaak en voorkeur.

Als>

5 veelgestelde vragen over iPhone Live Photos

Veel gebruikers die de live-fotofunctie op hun iPhone hebben uitgeprobeerd, hebben wat basisvragen over het gebruik. We zullen proberen een aantal van de meest voorkomende voor u aan te pakken.

Vraag 1: Hoe kan ik de tijd of duur van Live Photo verlengen?

Helaas kunt u geen wijzigingen aanbrengen in de duur die aan uw Live-fotos is verbonden. U bent beperkt tot de drie seconden die Apple voor deze functie beschikbaar stelt.

Vraag 2: Kan ik een live foto als achtergrond instellen op mijn iPhone?

Absoluut. Dit is een geweldige functie, omdat het mogelijk maakt uw achtergronden te ondersteunen animatie. Om uw favoriete live foto in te stellen als uw blokkeringsachtergrond, tikt u op Settings ; Paper wallpaper ; Kies een nieuw papier wallpaper in de “Live” sectie. Pas de positie van het beeld naar wens aan en kies bij de weergaveoptie voor Live.

Vraag 3: Waarom kan ik het geluid niet horen als mijn live foto op mijn iPhone speelt?

Controleer of de beltoon van uw iPhone niet is ingesteld op “Vibrate” modus. Dit zal het geluid dempen als je het hebt ingeschakeld. Zet je stilte uit en je zou het geluid van je live fotos moeten kunnen horen

.

Vraag 4: Kan ik live fotos in iMovie bewerken met mijn Mac?

U kunt uw live fotos bewerken met uw MacBook zolang u de live fotos met de .mov ? extensie importeert.

Vraag 5: Is er een goede applicatie die mij kan helpen bij het gebruik van Live Photos?

Google Motion Stills is een van de beste (gratis) applicaties die het live bewerken van fotos gemakkelijk maakt voor iPhone-gebruikers. De aanvraag is onlangs in maart bijgewerkt. Nu kunt u eenvoudig live fotos delen met behulp van deze applicatie zonder dat u deze hoeft te converteren naar GIF, etc.

We hopen dat u deze tips nuttig vond. Laat het ons weten in de commentaren hieronder als je problemen hebt met het gebruik van deze geweldige Live Photos functie op je iPhone.