Hoe kan ik meerdere PDF-bestanden combineren tot één op de iPhone of iPad met behulp van snelkoppelingen?

De “Shortcuts” applicatie heeft een aantal complexe taken opgelost, zoals het downloaden van videos van Twitter, het volgen van de Amazoneprijshistorie en andere zaken. Raad eens; ik ontdekte een andere slimme snelkoppeling in de natuur die het samenvoegen van meerdere PDF-bestanden op iOS-apparaten ongelooflijk eenvoudig maakt.

Als u te maken heeft met veel PDF-bestanden op uw apparaat en u wilt een tool hebben die altijd klaar staat om ze te combineren, kan de “Combineer PDF” truc een perfect antwoord zijn op uw behoeften. Het betekent ook dat u niet langer sterk afhankelijk bent van externe PDF-editors om uw bestanden te verwerken. Hoe dan ook, laten we beginnen!

Hoe combineer je meerdere PDF-bestanden tot één op een iOS-apparaat met behulp van snelkoppelingen

Stap 1. Voeg eerst de snelkoppeling “Combineer PDF” toe aan uw bibliotheek. Klik op onderstaande link en druk op Get Shortcut.

>Sticky note: met als met elke andere shortcut, kunt u deze verder aanpassen aan uw wensen. Ik zou u echter niet aanraden om dit te doen, omdat het op een betrouwbare manier aan het werk gaat.

Stap 2. Ga nu naar de toepassing waar u uw PDF-bestanden hebt opgeslagen en selecteer deze. Ik heb ze opgeslagen in de Files applicatie. Dus, ik ga deze bestandsmanager starten en de map openen. Druk vervolgens op Selecteer in de rechterbovenhoek en kies PDF.

>Stap 3. Dan moet je de Deelknop aanraken.

>Fase 4. Raak vervolgens de Shortcut applicatie aan op het blad voor het delen van informatie en druk op de Shortcut Combineer PDF om deze uit te voeren.

>Stap 5. Nu moet je op een gegeven moment wachten. Er verschijnt een klein menu op het scherm, voer een geschikte naam in en druk op Klaar.

>Stap 6. Selecteer ten slotte de map waarin u uw PDF-bestand wilt opslaan en tik op Voeg toe om te voltooien.

>

Afwerking ? ¦

Van wat ik heb meegemaakt, verbeteren snelkoppelingen uw productiviteit aanzienlijk. Profiteer dus altijd van deze zorgvuldig ontworpen toepassing om uw werk efficiënt uit te voeren.

U wilt ook de volgende publicaties onderzoeken:

  • Siris beste snelkoppelingen voor iPhone en iPad
  • Siris beste snelkoppelingen voor Apple Music
  • Hoe maak je lege applicatiepictogrammen met behulp van snelkoppelingen

Hebben jullie een slimme shortcut zoals die waar we het net over hadden? Laat ons dat weten in de commentaren. Om met alles in contact te blijven: Apple, download onze iOS app en volg ons ook op Twitter ,