Hoe meldingen op te zetten en te gebruiken op iPhones en iPads, 7 tips

De primaire meldingsfunctionaliteit in iOS 10 is niet drastisch veranderd. Als uw iPhone 3D Touch ondersteunt, is het lezen, ontvangen en reageren op meldingen bijna moeiteloos! Als het gaat om meldingen, willen we allemaal dat ze slimmer, minder vervelend, relevanter en bewuster zijn. Mededelingen zijn intens persoonlijk.

>

In dit artikel behandelen we enkele basisprincipes van het opzetten en gebruiken van meldingen op je iPhone

.

Verwante artikelen

 • Het beheer van het notificatiecentrum op uw iPhone
 • Stopmeldingen op MacBooks
 • Herhaalde meldingen op de Mac corrigeren

Fast track

 • Meldingsinstellingen>
 • Update privacy van meldingen via Instellingen ; Raak ID en wachtwoord aan
 • Gebruik 3D Touch voor snelle toegang zonder de huidige toepassing te verlaten
 • Probleemoplossing Reset alle instellingen en reset netwerkinstellingen
  • Schakel WiFi en mobiele data in en uit

Stel iPhone-meldingen in

Om meldingen voor de applicaties op uw iPhone of andere iDevice-applicatie in te stellen, tikt u simpelweg op Instellingen , Meldingen en kiest u de applicatie die u wilt instellen of aanpassen. De meeste meldingsfuncties zijn hetzelfde voor bijna al uw apps. Er zijn uitzonderingen, waaronder sommige toepassingen zoals Google Maps, die extra opties bieden zoals het bekijken van berichten op het vergrendelscherm via de knop Toon op vergrendelscherm.

Berichtopties

In>

Het>

In het scherm Instellingen , Meldingen, schakel hier de applicatiemeldingen in en uit door te klikken op Meldingen toestaan. Stel vanuit dit scherm in of de applicatie u op het vergrendelscherm moet waarschuwen, een geluid moet afspelen als waarschuwing of een badge moet tonen.

Bovendien kiest u zelf welke waarschuwingsstijl u wilt zien wanneer uw iDevice wordt ontgrendeld. Kies uit geen, banners of waarschuwingen. Nogmaals, het is allemaal jouw keuze.

Banner tegen waarschuwing

Wanneer je meldingen van de applicatie bovenin het scherm wilt laten verschijnen, waarschuw dan en verdwijn dan, kies de Banner als stijl. Wanneer je wilt dat de berichten blijven staan, maken de Waarschuwingen een betere keuze.

Als u uw iOS onlangs hebt bijgewerkt en uw meldingen niet zijn verwijderd, controleer dan uw instellingen in de toepassing. Als u het instelt op Waarschuwingen, blijven uw eerdere instellingen vaak behouden, dus wijzig deze instelling handmatig naar uw gewenste configuratie.

Notificatie en privacy op uw iPhone

Voor maximale vertrouwelijkheid en veiligheid, configureert u uw iPhone om de toegang tot uw meldingen op het vergrendelscherm te beperken door te tikken op Instellingen , Raak ID en Wachtwoord aan. En schakel Siri, Meldingen, Portemonnee en Beantwoording uit met Berichtopties. Uw Touch ID en Wachtwoord instellingen overschrijven alle individuele applicatie notificatie-instellingen die u hebt gemaakt en geven alleen toegang tot notificatie-waarschuwingen nadat uw iDevice uw referenties heeft geverifieerd.

Beheer>

3D>

Werken met meldingen op een 3D-touchapparaat is veel beter. Druk stevig op een item op uw meldingsscherm of op een banner bovenaan het scherm om actie te ondernemen op het meldingsevenement. En ga dan naadloos verder met wat je aan het doen was voordat de melding binnenkwam. U hoeft uw huidige aanvraag niet eens te verlaten om die melding te behandelen. Dus, ja, er is een groot voordeel aan 3D Touch!

En>

Schuif tegen Tikken voor mededelingen

Schuif op het vergrendelscherm uw vinger naar rechts over het meldingsitem om de waarschuwing te behandelen. Wanneer u met het meldingsscherm en het midden werkt, raakt u het item zelf aan om ermee te werken. Schuiven op dit scherm brengt u naar het scherm Today.

Meldingen die niet werken op de iPhone, het oplossen van problemen

Controleer eerst of u niet in de DND-modus (Do Not Disturb (DND)) staat. Ga naar Instellingen ; Niet storen en deactiveren als het is geactiveerd. Maar soms, als je alle juiste instellingen instelt en je iPhone staat niet in de modus Niet storen, werken je meldingen nog steeds niet zoals je wilt.

Tips>

 • Als je problemen hebt met je meldingen, is het een goed idee om je telefoon te herstarten
 • Probeer de applicatie te verwijderen die problemen met de melding heeft en installeer deze opnieuw om te zien of deze correct werkt
 • Als er nog steeds notificatieproblemen zijn, reset u de instellingen van uw telefoon om er zeker van te zijn dat uw applicaties en waarschuwingen geen oude configuratiegegevens gebruiken. Ga naar Instellingen , Reset , Reset alle instellingen
  • Maak een back-up van uw iPhone met iCloud of iTunes voordat u alle instellingen reset
  • .

 • Reset Netwerk Instellingen (Algemene Instellingen; Reset; Reset Netwerk Instellingen)
 • Schakel WiFi (Setup; WiFi) en Mobiele data (Setup; Mobiele data)
 • in en uit.

 • Schakel over naar Google DNS-instellingen of Open DNS
  1. Ga naar Instellingen ; WiFi ; Klik op uw netwerknaam of de blauwe “i” ernaast
  2. Raak DNS aan
  3. Noteer de huidige DNS-nummers en verwijder deze
  4. .

  5. Voer £8.8.8.8, £8.8.4.4 in voor Google DNS of £208.67.222.208.67.220.220 voor Open DNS
  6. .

  7. De twee DNS-nummers geven u een primaire en een secundaire server.

Houd er rekening mee dat Reset All Settings geen van uw persoonlijke gegevens, zoals applicaties, fotos of contactpersonen, verwijdert. Maar het verwijdert wel al uw voorkeuren en wachtwoorden voor WiFi, Bluetooth, Niet storen, Meldingen, Algemeen, Geluiden, Touch ID en Privacy. Dan moet je die dingen opnieuw configureren na het resetten van alle instellingen. Echter, Reset All lijkt voor veel mensen te werken om meldingsproblemen op te lossen, dus het is het waard!

iPhone herinneringsbericht problemen, tips

 • De enige uitzondering hierop is het gebruik van herinneringen met mededelingen. Verschillende gebruikers ondervinden nog steeds problemen met hun herinneringsapplicatie, en deze fout blijft bestaan, zelfs na een poging om een “Reset alle instellingen” te doen.
  • Als u uw iPhone in de stille modus hebt ingeschakeld, worden deze herinneringsberichten soms gedood. Schakel uw stille modus uit en controleer de herinneringsberichten. Als u problemen hebt met gedeelde herinneringsberichten, schakel dan Gedeelde kalendermeldingen uit in Instellingen , Meldingen , Kalender , en start uw iPhone opnieuw op. Dan, opnieuw inschakelen van gedeelde kalender kennisgeving. Deze oplossing lijkt voor veel mensen te werken.
  • Als u vertraging ondervindt bij het reageren op meldingen, wordt dit probleem in iOS-versie 10.2 als opgelost weergegeven. Als u nu voor het eerst op de melding klikt, zou er geen enkele vertraging mogen zijn. Het werkt gewoon beter en veel soepeler. Dus upgrade naar iOS 10.2 of hoger als je iPhone een oudere versie
  • heeft.

 • Ik>
 • Ik heb mijn best gedaan en een iCloud-back-up gemaakt en enkele applicaties opnieuw geïnstalleerd. De dingen lijken nu goed te werken

We hopen dat u deze tips nuttig vond. Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder als je vragen hebt of als je extra tips wilt delen die voor jou hebben gewerkt met meldingen op je iPhone.