Wisselen van mobiele audio en FaceTime-gesprekken tussen iPhone en Apple Watch

Apple heeft een ongelooflijk ecosysteem gecreëerd en als je eenmaal deel uitmaakt van dit systeem, zou je het nooit meer willen verlaten. Hier is nog een reden om het meeste uit Apple-apparaten te halen. Je kunt mobiele audio en FaceTime-gesprekken doorschakelen tussen Apple Watch en iPhone.

Er zijn veel situaties waarin je gedwongen wordt om te schakelen van iPhone naar Apple Watch en vice versa. Normaal gesproken is uw iPhone uw primaire apparaat voor de communicatie, en om deze reden kan een constant gebruik uw batterij leegmaken. Als de batterij van uw iPhone bijna leeg is, kunt u uw gesprekken op Apple Watch voortzetten. Laten we deze handige functie eens van dichtbij bekijken.

Snelle toegang:

  • Doorschakelen van gesprekken van de iPhone naar Apple Watch
  • Hoe schakel je gesprekken van Apple Watch naar iPhone

Wisselen van mobiele audio en FaceTime Oproepen tussen iPhone en Apple Watch

Voorheen was deze functie beperkt tussen iPhone, iPad en Mac . Maar met watchOS 4.2 kun je het ook gebruiken op Apple Watch. Bovendien kunt u gesprekken tussen de apparaten doorschakelen, zelfs terwijl het gesprek aan de gang is. Een FaceTime-audiogesprek is een welkome aanvulling op deze nieuwe functie.

Voordat je verder gaat, moet je ervoor zorgen dat je iPhone iOS 11.2 of later draait, en je Apple WatchOS 4.2 en later. Schakel Handoff in op beide apparaten en uw iPhone en Apple Watch moeten zijn voorzien van Wi-Fi en Bluetooth.

Om Handoff op de iPhone in te schakelen:

InstellingenalgemeenSchakelen .

>Om Handoff in Apple Watch in te schakelen:

Open de Watch-applicatie op iPhoneAlgemeen † Actief Schakel de overdracht in.

Na>

Doorschakelen van gesprekken van iPhone naar Apple Watch

Vergeet niet dat het proces ook van toepassing is op het schakelen van FaceTime-audiogesprekken tussen iPhone en Apple Watch.

Stap 1. Als een telefoontje of een FaceTime-audio-oproep ontvangt, neemt u deze eerst op uw iPhone op.

>Stap 2. Raak vervolgens het pictogram van de groene telefoontoepassing in het midden van het bovenste gedeelte van uw Apple Watch aan.

>Stap 3. Nu laat je horloge je de huidige oproep zien. Schuif uw vinger omhoog op de wijzerplaat van het horloge en raak het AirPlay-pictogram aan.

Na>de verbinding verbreken door de rode knop aan te raken.

>Overschakelen van gesprekken van Apple Watch naar iPhone

Stap 1. Wanneer een oproep ontvangt, antwoordt op uw Apple Watch.

>Stap 2. Neem dan je iPhone in handen en raak de groene streep aan die bovenaan het scherm van je iPhone verschijnt .

Als>iPhone X en later (met de Face ID-functie) hebt, zal je iPhone een ontvangerspictogram in de linkerbovenhoek weergeven. Tik gewoon op het pictogram van de ontvanger en ga verder met het gesprek op uw telefoon.

Dit> Dat is het, mensen!

Samenvattend ? ¦

Beltransmissie tussen de iPhone en Apple Watch is nuttig wanneer u zich in het midden van iets belangrijks bevindt. Of het nu gaat om een mobiel telefoongesprek of een FaceTime-audiogesprek, de bovenstaande methoden werken op dezelfde manier op je iPhone en Apple Watch.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in lezen:

  • Hoe gebruik je een ECG in Apple Watch Series 4
  • ?

  • Hoe ontvang je een nepoproep op de iPhone
  • Gezichts-ID werkt niet op iPhone 2018
  • Waarom is de ECG niet beschikbaar buiten de VS?

Hoe vaak schakel je in een dag tussen iPhone en Apple Watch? Deel uw commentaar met ons op