Het maken van website-snelkoppelingen op iPhone en iPad met Safari iOS 7

Is er een website die je elke dag bezoekt? Begin je graag met een bepaalde website (of een groep daarvan) te kronkelen? Als dat zo is, zou het maken van een snelkoppeling naar een website op de iPhone iPad (voor websites) zinvol zijn voor de productiviteit.

In deze korte iOS 7 tutorial kijken we naar een oude (en zeer populaire) methode om snelkoppelingen naar websites op het iDevice te maken. Dit is een zeer elementaire tutorial, dus voel je vrij om naar het einde te gaan voor andere ideeën.

Het toevoegen van een snelkoppeling aan de website betekent in principe het toevoegen van een snelkoppelingspictogram aan de websitepagina. Het pictogram ziet eruit als een applicatie in het midden van al uw andere applicaties.

Hier is hoe je snelkoppelingen naar een website op het startscherm van de iPhone iPad kunt toevoegen :

  • Safari open
  • Schrijf het webadres
  • Nadat de website is geladen, raakt u het pictogram voor delen aan de onderkant aan
  • .

  • Tik op het blad voor gedeeld gebruik op Voeg toe aan het startscherm
  • Wijs een naam toe aan de website in het eerste tekstveld (het staat standaard bovenaan, maar als je het wilt veranderen, doe het dan hier)
  • Raak Toevoegen van rechtsboven.

Dat is het. Die website zal worden toegevoegd als een pictogram-snelkoppeling. Het icoontje is meestal de favicon van de website die u net heeft toegevoegd. Dat kun je niet veranderen. Maar hier is uw website.

Dit was voor een website. Als u meestal een handvol websites volgt, is de beste optie RSS-readers, maar als u de websites direct (de hele tijd) wilt bezoeken, kunt u dit doen:

Voeg elke website toe als een snelkoppeling door de bovenstaande stappen te volgen. Plaats dan alle snelkoppelingen van de website in een map en geef het een handige naam als ˜Sitios . Dit is een gemakkelijkere manier om de websites die je volgt bij te houden met de vrijheid om één website tegelijk te kiezen in plaats van alle berichten op alle websites te bekijken.

iClouds tabs is een andere manier, maar het is niet zozeer een ?