Hoe u specifieke fotos en videos kunt zoeken op de iPhone of iPad

Ik mis nooit een kans om enkele van de meest memorabele momenten met vrienden en geliefden vast te leggen. Elke keer als ik op pad ga om te genieten van het prachtige landschap of om historische sites te bezoeken, zorg ik ervoor dat ik veel fotos en videos vastleg op mijn iPhone. Daarom; vandaag heb ik tonnen onvergetelijke fotos op mijn iPhone staan.

Omdat ik de herinneringen aan het verleden wil herbeleven, spelen fotos een belangrijke rol om me zo levendig mogelijk aan die momenten te herinneren. Het zoeken naar een specifieke foto tussen duizenden beschikbare fotos is het enige nadeel dat ik tegenkom bij het doorzoeken van die schatten. Ik wou dat ik direct een bepaalde foto kon vinden tussen miljoenen collecties op mijn iPhone! Is er een trucje om snel toegang te krijgen tot een foto zonder het hele album te hoeven doorzoeken? >

Gelukkig kunt u met de applicatie Fotos snel naar een bepaalde foto of video zoeken op datum, jaar, locatie of nabijgelegen locatie. Als u zich deze belangrijke dingen over de foto herinnert, zult u hem snel vinden.

  • Het zoeken naar een bepaalde foto hangt grotendeels af van de locatie-informatie en de gezichtsmarkering.
  • Sommige fotos verschijnen mogelijk niet in de zoekresultaten als u het delen van locaties voor uw camera hebt uitgeschakeld. Zorg er daarom voor dat uw iPhone-camera toegang heeft tot uw locatie (Ga naar Instellingen † Privacy † Locatiediensten † Camera † Inschakelen tijdens het gebruik van de applicatie).


>

  • Als>
  • Als de fotos zijn gemaakt met een camera zoals een DSLR die geen locatiebepaling ondersteunt, worden ze mogelijk niet weergegeven.

Hoe vind je een bepaalde foto direct in de iPhone of iPad fotoapplicatie

Stap 1. Start de Fotos applicatie op uw iPhone † Raak de albums † Raak het Zoek pictogram in de rechterbovenhoek aan.

>Fase 4. Je moet dan de datum, de plaats, het jaar, de nabijgelegen locatie of de naam van de persoon die gerelateerd is aan de foto die je wilt zoeken, opschrijven. Afhankelijk> Dat is het!

Geniet nu van de fotos. Herhaal deze stappen om snel meer fotos te vinden in de Photos-applicatie.