Hoe sluit u uw AppleTV aan zonder WiFi

AirPlay peer-to-peer verbindt uw iPhone of iPad met uw Apple TV, zonder dat verbonden is met hetzelfde WiFi-netwerk of zelfs met ELKE WiFi-netwerk. Uw iDevice wordt een tijdelijk WiFi toegangspunt, en uw Apple TV maakt er verbinding mee en speelt uw videos, fotos en muziek af.

Dus, ja, je kunt verbinding maken met Apple TV zonder wifi, hoe gaaf is dat?

Verwante artikelen

 • Gaat Apple TV niet aan? Hoe het te repareren
 • De beste manier om de kabel door te knippen met uw Apple TV
 • Een dozijn tips van Apple TV om je op weg te helpen!
 • tvOS: 14 tips en trucs voor uw Apple TV
 • Maak TV geweldig met tvOS11
 • Apple TV 4 configuratie

Voordelen van AirPlay peer-to-peer

Peer-to-Peer maakt het delen van media met vrienden en familie thuis heel gemakkelijk EN gasten hoeven niet in te loggen op hun eigen WiFi-netwerk. Je gasten halen gewoon hun iPhone of andere iDevices (en zelfs MacBooks) tevoorschijn, selecteren AirPlay en streamen rechtstreeks naar hun Apple TV.

Zo kan iedereen snel zijn fotos, videos en zelfs muziek afspelen, zonder in te loggen op zijn thuisnetwerk.

Peer to Peer Airplay werkt met behulp van Bluetooth voor het zoeken en ontdekken en creëert vervolgens een punt-tot-punt WiFi-verbinding voor gegevensoverdracht, onafhankelijk van elk netwerk .

AirPlay zonder internettoegang

Het idee is om verbinding te maken met de point-to-point weergave wanneer u niet verbonden bent met WiFi of soms wanneer het moeilijk is om verbinding te maken met WiFi (wachtwoord nodig hebben, enz.) Zoals wanneer u bij een vriend thuis bent of een bedrijf bezoekt. Op deze manier kunt u AirPlay spelen zonder dat u verbinding hoeft te maken met dat WiFi-netwerk.

En voor zakenreizigers of docenten en professoren maakt de peer-to-peer uitwisseling presentaties ongelooflijk eenvoudig. Het is eenvoudig om uw presentatie op het grote scherm (of in ieder geval op een groter scherm) te krijgen zonder dat u verbinding hoeft te maken met het netwerk van uw klanten.

Deze functie is dus vooral nuttig voor iFolks (en hun families) onderweg, die presentaties maken en anderen die iets op het grote scherm moeten laten zien.

AirPlay gebruikt tussen paren

 • Verkopers geven presentaties. Neem uw AppleTV mee naar een klantensite en sluit hem aan op de projector van de klant. Geef uw presentatie dan gewoon draadloos vanaf uw iPhone of iPad
 • Conferentiezaal en conferentiepresentaties zijn eenvoudig met AppleTV. Iedereen, van leraren tot studenten, werknemers en zelfs klanten en aannemers, kan zijn of haar draadloze apparaatscherm laten zien zonder verbinding te maken met het WiFi-netwerk van het bedrijf en zelfs wanneer hij of zij offline
 • is.

 • Leid uw kinderen, grootouders en anderen op de achterbank af met films en andere gedownloade media door gebruik te maken van peer-to-peer airplay om uw iPad te koppelen aan een AppleTV die is aangesloten op de extra video-ingang van uw auto! Vergeet niet om al uw inhoud te downloaden voor uw reis en wees bereid om films te laten zien op de weg
 • Nodig je vrienden uit voor een multiplayer iDevice spelavond! Dit alles zonder ooit verbinding te hoeven maken met uw eigen WiFi-netwerk. Dus niet meer proberen om wachtwoorden en andere beveiligingsproblemen te delen en in te voeren

Vereisten voor AirPlay tussen paren

AirPlay peer-to-peer vereist een iDevice met iOS 8 en later of een mac (2012 of later) met OS X Yosemite v10.10 of later. En een Apple TV van de vierde generatie en hoger (derde generatie model A1469 Rev A, maart 2013 werkt ook). En je moet je Apple TV draaien met tvOS 7.0 en later.

Als je je modelnummer niet kent, draai je je Apple TV gewoon om en kijk je naar de onderkant van je Apple TV. Of controleer het modelnummer van uw Apple TV door Instellingen , Algemeen , Over te selecteren.

Hoe>

 1. Vergeet WiFi netwerken op uw iDevice of Mac
 2. Vergeet wifi-netwerken op AppleTV
 3. Zorg ervoor dat WiFi en Bluetooth zijn ingeschakeld voor BEIDE AppleTV en iDevices of Mac (doe dit zelfs als je niet verbonden bent met een netwerk)
 4. Start uw AppleTV en iDevices of Mac
 5. opnieuw op.

 6. De AirPlay-functie zou nu moeten werken op het iDevice of de Mac.
  1. Sluit uw iDevice of Mac aan op AppleTV.
   1. Kies voor de Mac uw AppleTV in het AirPlay statusmenu (schermpictogram met een pijl naar boven) in de menubalk rechtsboven
   2. .

   3. Gebruik voor iDevices het Control Center om verbinding te maken met AirPlay. Zoek naar het AirPlay-pictogram (schermpictogram met een pijl naar boven)
 7. Als uw Apple TV om een airplaycode vraagt, voer dan die code in
 8. .

 9. Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt door gebruik te maken van peer-to-peer, kan het enkele minuten duren. Wees geduldig!

Tips>

Als u AirPlay point-to-point gebruikt, moeten alle apparaten BOTH WiFi en Bluetooth hebben ingeschakeld . U hoeft geen verbinding te maken met de WiFi-router of te koppelen aan via Bluetooth. Maar je moet beide geschakeld IN in je controlecentrum hebben.

Als>bevinden , zal point-to-point mirroring niet werken. Standaard gebruiken ze het beschikbare WiFi netwerk voor AirPlay en AirPlay Mirror, dus houd ze buiten hetzelfde netwerk!

Point-to-Point Airplay Probleemoplossing

Als je problemen hebt met verbinden, probeer dan deze stappen

 1. Schakel Bluetooth in voor AppleTV
 2. Schakel Wi-Fi en Bluetooth in op uw iOS-apparaat
 3. .

 4. Start uw Apple TV opnieuw op.
 5. Open uw bedieningspaneel op uw iOS-apparaat en selecteer AppleTV-spiegeling
 6. .

Het kan ook zijn dat u de instelling “Device Verification” moet wijzigen in ON voor uw AppleTV ( Setup ; Airplay ) .

Als>

 • Upgrade al uw iDevices en AppleTV naar de nieuwste besturingssystemen: iOS en TVOS
 • Start dan uw AppleTV en iDevice opnieuw op. Houd WiFi en Bluetooth ™
 • Schakel AirPlay in op uw AppleTV, activeer dan WiFi en de volgende Bluetooth op de iPad of ander iDevice
 • .

 • Verbreek de verbinding met uw WiFi-netwerk op uw toestel, maar houd de WiFi aan.
  • Het kan zijn dat je je iPad nodig hebt om het thuisnetwerk te “vergeten”.
 • Je hebt geen internetverbinding, maar je kunt wel spelen
 • .

Wanneer u inlogt op dezelfde iCloud account op beide apparaten, zal verschijnen dat er geen beveiliging is om te voorkomen dat willekeurige vreemden naar uw TV uitzenden van buiten uw huis.

Als je niet bent aangemeld bij iCloud, of als je je op elk apparaat als een andere gebruiker aanmeldt, moet je voor de uitzending een viercijferige pincode invoeren op je Apple-tv.

Wilt u Airplay tussen de paren deactiveren?

 • Probeer Bluetooth uit te schakelen. Algemene instellingen; Bluetooth
 • Activeren Vereist verificatie van het apparaat
 • Vereist een vooraf ingesteld wachtwoord voor AirPlay

Stel een AirPlay-wachtwoord in

Maakt een wachtwoord aan voor AirPlay-geschikte apparaten om verbinding te maken met AirPlay op uw Apple TV.

Gebruik deze instelling voor apparaten die permanente toegang nodig hebben, en u wilt het wachtwoord slechts één keer invoeren. Ga naar Instellingen ; AirPlay ; Beveiliging OF Instellingen ; AirPlay ; Wachtwoord ; [wachtwoord instellen]

Stel een AirPlay-code in op het scherm (vroegere TVOS- en AppleTV-modellen)

Maak een specifieke code voor AirPlay op Apple TV. Wanneer een voor AirPlay geschikt apparaat een verbinding probeert te maken met een Apple TV met de schermcode ingeschakeld, moet u de code die op de TV wordt weergegeven, invoeren in het apparaat dat een verbinding probeert te maken met de Apple TV.

Ga naar Instellingen ; AirPlay ; Weergavecode ; Aan

Kijkt u naar de AppleTV van uw buren?

Verander de naam van je Apple TV in iets anders en exclusiefs voor jou. Ga naar Instellingen ; AirPlay ; Apple TV Naam ; Aangepaste naam .

Deze naam zorgt ervoor dat u en uw buren uw apparaten kunnen onderscheiden.

En als u geen Bluetooth-apparaat op uw iOS gebruikt, probeer dan Bluetooth uit te schakelen zodat u geen Apple TVs van uw buren ziet.

Het inpakken

Met>

Deel een presentatie op het werk of tijdens een bezoek aan een klant door uw iDevice draadloos aan te sluiten op een AppleTV. Of breng een film uit voor de kinderen op die lange rit door een Apple TV en iDevice aan te sluiten op het videoscherm van uw auto.

Er zijn echter enkele beperkingen. AirPlay peer-to-peer werkt niet met videos van YouTube, Netflix, Amazon Instant Video, HBO GO, Showtime, Crackle. Facebook- en BBC-videos werken zolang het geen YouTube-links zijn.

Maar het goede nieuws is dat Peer-to-Peer werkt voor elke inhoud die al is opgeslagen op je iDevice of Mac, als gedownloade videos, afbeeldingen, presentaties of muziek.

Upload en download inhoud VOORDAT u zich verbindt aan Air-Peer-to-Peer voor een vlotte en naadloze ervaring.