Het opzetten van uw nieuwe Apple TV 4

Nu u uw nieuwe Apple TV 4-apparaat hebt uitgepakt, is de basisconfiguratie vrij eenvoudig en kan deze via de onderstaande stappen worden uitgevoerd. Vanuit een veranderingsperspectief moet u zich vertrouwd maken met de Siri-afstandsbediening. Het is best leuk als je eenmaal gewend bent aan de stemfuncties op deze nieuwe afstandsbediening.

Stap 1.

U kunt een ethernetkabel of een draadloze verbinding gebruiken om uw nieuwe Apple TV aan te sluiten. De eenvoudigste route is om de draadloze verbinding te gebruiken, dus houd uw WiFi-naam en wachtwoord bij de hand terwijl u het installatieproces doorloopt. Sluit uw Apple TV aan op een stopcontact. Sluit het ene uiteinde van een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van uw Apple TV en sluit het andere uiteinde aan op de HDMI-poort van uw TV. Dit is de basisopstelling.

Er>

Stap 2 On-screen configuratie

Zodra uw TV in werking is, ziet u een reeks instelschermen om u te helpen met uw internetverbinding en andere zaken. Dit kan echter een goede plek zijn om naar uw nieuwe Sirimote te gaan om Voiceover te gebruiken. Druk drie keer op de MENU-knop op uw nieuwe Siri Remote.

>Stap 3 Koppel uw iOS-apparaat .

Tijdens de installatie kunt u uw iOS-apparaat ook koppelen met de nieuwe Apple TV. Zorg ervoor dat uw telefoon of ipad iOS 9.1 of later draait. Wanneer het Apple TV setup-scherm verschijnt, ontgrendel je je iOS-apparaat en zorg je ervoor dat Bluetooth® en Wi-Fi zijn ingeschakeld. Raak uw iOS-apparaat aan met Apple TV en volg de instructies op het scherm van uw iOS-apparaat en Apple TV.

Eenmaal gekoppeld, zal de AppleTV snel uw telefoon of ipad vinden en proberen dezelfde wifi te gebruiken.

Stap 4 Stel uw Apple ID in

Met uw bijgewerkte Wi-Fi-instellingen is de volgende stap in de setup het koppelen van uw Appleid-accountgegevens. Een kleine, pijnlijke stap, want je moet op elke letter klikken via de Siri afstandsbediening om de gegevens in te voeren. U moet uw itune-account-ID-gegevens invoeren als uw itune-ID verschilt van uw Apple-ID.

Stap 6 Locatiediensten inschakelen

Hoewel dit soms een belemmering kan zijn voor de prestaties van het apparaat, biedt het u prachtige schermbeveiligingen die veranderen met het tijdstip van de dag. Ik raad u zeker aan om deze functie te proberen.

Stap 7 Kies voor Siri en Aerial Screensaver

Kies zeker voor Siri om gebruik te maken van de spraak- en commando-zoekfuncties. Dit is een van de belangrijkste nieuwe ervaringen die uw Apple TV derde generatie biedt. Airborne screensavers zijn mooi, maar wees voorzichtig, want ze kunnen uw breedbandplan in beslag nemen.

Stap 8 Accepteer de voorwaarden van Hare Majesteit en je bent klaar om alle geweldige apps voor je nieuwe Apple 4 TV te verkennen. Het apparaat is vooraf geladen met native applicaties en je kunt ook andere applicaties toevoegen met behulp van de App Store.iri Play {app naam} zal de truc doen! Houd de Siri-knop (microfoonknop) ingedrukt en begin te praten. Bijvoorbeeld, “Zoek me een aantal tv-programmas die goed zijn voor kinderen” zal een lijst met aanbevelingen op uw scherm brengen.

>Enkele belangrijke tips:

  • Houd er rekening mee dat de automatische installatie geen accountinformatie voor toepassingen van derden zoals Netflix of Hulu overdraagt en iTunes Match of Home Sharing niet activeert.
  • Voor deze ervaring is een high definition TV met HDMI nodig die 720p of 1080p video kan weergeven
  • .

  • De Apple TV 4 heeft geen speciale optische audio-uitgangspoort zoals de vorige generatie. Gebruik HDMI. Dit lijkt een groot probleem te zijn voor mensen die van ATV3 naar ATV4 upgraden.
  • Ga naar Instellingen – Audio en Video – Dolby Surround als u probeert uw surroundsysteem in te stellen. Probeer ook de optie “Auto” te gebruiken om te zien welke het beste voor u werkt.
  • Bekijk de Plex applicatie en de Fireplace applicatie als u de kans krijgt.

U kunt ook verwijzen naar onze vorige artikelen voor basisinformatie over het oplossen van problemen.

https:/appletoolbox.comforumstopicairplay-problemen-met-mijn-appel-tv