Hoe verander je je Snapchat-gebruikersnaam op de iPhone?

Natuurlijk kunt u met Snapchat uw displaynaam wijzigen. U kunt zelfs de Snapchat-weergavenaam van iemand anders wijzigen, maar u kunt uw Snapchat-gebruikersnaam niet wijzigen. Snapchat heeft dit beleid als veiligheidsmaatregel tegen pesterijen.

Als u echter uw gebruikersnaam niet leuk vindt en een nieuwe wilt krijgen zonder uw contacten te verliezen, is er een alternatieve oplossing. U hoeft alleen maar een compleet nieuwe gebruikersnaam aan te maken voordat u zich van uw oude gebruikersnaam kunt ontdoen. Hier is hoe je het moet doen.

Hoe hernoem je je Snapchat-gebruikersnaam op de iPhone

Stap 1. Start Snapchat op je iPhone † ga naar je profiel door te tikken op het Snapchat logo aan de bovenkant van het scherm.

> Stap 2. Raak het pictogram voor Instellingen aan en kies onderaan de optie voor Uitloggen .

>Stap 3. Zodra u bent uitgelogd, tikt u op Registreer .

>Fase 4. Vul de vereiste gegevens in en zorg ervoor dat een ander e-mailaccount gebruikt (dat later kan worden gewijzigd). Hier kunt u uw nieuwe gebruikersnaam kiezen.

>Stap 5. Zodra u zich hebt geregistreerd, tikt u op Voeg vrienden toe .

Stap 6. Tik op Voeg toe vanuit het adresboek en klik op Ga verder onderin het scherm.

Stap 7. Laat Snapchat toegang krijgen tot uw contacten door te tikken OK .

Stap 8. In hun adresboek hebben mensen die Snapchat gebruiken een Snapchat-gebruikersnaam onder hun naam in plaats van een telefoonnummer . U kunt iedereen aan uw adresboek toevoegen.

Stap 9. Meld je af en log terug in op je oude Snapchat account en tik op het Snapchat pictogram.

Stap 10. Tik op Mijn vrienden en typ de namen in van gebruikers van mensen die niet zijn toegevoegd aan uw nieuwe account.

>Stap 11. Je kunt de mensen al in je adresboek weglaten omdat ze al aan je nieuwe Snapchat zijn toegevoegd.

Stap 12. Log in op je nieuwe account en tik op het Snapchat-icoontje.

Stap 13. Voeg de rest van je vrienden handmatig toe door naar Vrienden toevoegen en spelen Toevoegen met gebruikersnaam .

Stap 14. U kunt nu uw oude Snapchat-account verwijderen.

Er is ook een alternatieve optie. Maak gewoon een nieuw account aan en vertel het je vrienden. Dat zou makkelijk genoeg zijn, denk ik!

Zoals deze publicatie? “onze applicatie en blijf met ons verbonden door