Hoe u verwijderde programmas kunt vinden en downloaden in de App Store voor elk Apple-apparaat

We zijn er allemaal geweest: vroeger had je deze geweldige applicatie op je iPhone, maar nu kun je hem niet meer vinden. Het werd waarschijnlijk verwijderd in de zuivering om opslagruimte vrij te maken. Maak je geen zorgen, het is eigenlijk heel eenvoudig om verwijderde apps opnieuw te downloaden van de App Store naar een van je Apple apparaten.

Vroeger was er één app store, nu zijn er drie. Een voor iPhone, iPad en iPod touch, een tweede voor Mac en een derde voor Apple TV. Ze zijn allemaal een beetje verschillend van elkaar, maar het proces voor het vinden van verwijderde programmas op je iPhone, Mac of Apple TV is bijna precies hetzelfde.

Elke>Of je nu per ongeluk verwijderde programmas op je iPhone en iPad moet herstellen of gewoon nieuwsgierig bent naar welke programmas je vroeger op je Mac had staan, wij hebben het voor elkaar. In deze publicatie wordt uitgelegd hoe u verwijderde programmas kunt downloaden naar elk Apple apparaat, terwijl u belangrijke vragen beantwoordt, zoals of u betaalde programmas moet kopen en de applicatie opnieuw moet aanschaffen.

Gerelateerd:

 • Hoe vind je ontbrekende of verborgen apps op iPhone of iPad
 • Applicaties beheren op een Mac
 • Waar worden mijn apps gekocht in de iOS 11 app store?
 • Hoe gebruik je de nieuwe App Store op iOS 11?

Hoe kan ik verwijderde applicaties op mijn iPhone, iPad of iPod touch herstellen?

Als je de naam weet van de applicatie die je wilt herstellen, zoek je deze op in de App Store op je iPhone, iPad of iPod en tik je op het cloud-pictogram naast de naam.

Zoek>Als alternatief kunt u al uw verwijderde applicaties samen bekijken van de Gekochte lijst. De naam is een ongepaste naam omdat de Gekochte lijst zowel betaalde als gratis applicaties bevat die u hebt gedownload.

 1. Ga naar de Vandaagpagina in de App Store.
 2. Raak de foto of het profielicoon in de rechterbovenhoek aan.
 3. Ga>
 4. Raak Nee op dit [apparaat] aan om alleen de verwijderde toepassingen te zien.
 5. Zoek of blader door de lijst om de relevante toepassing te vinden.
 6. Raak het wolkenpictogram naast een toepassing aan om deze te herstellen.

Raak>Hoe herstel ik verwijderde programmas op mijn Mac?

Nogmaals, als u de naam onthoudt, kunt u een verwijderde applicatie op uw Mac herstellen door de App Store te doorzoeken en deze zoals gebruikelijk te downloaden door op de cloudknop te klikken.

Download>Als je de naam van een programma echter niet meer weet of als je niet alle eerder gedownloade Mac-programmas bij elkaar wilt zien, kun je ze bekijken in de Gekochte lijst van de programmawinkel.

 1. Klik op je naam onderaan de zijbalk in de app store.
 2. Scroll door de Gekochte lijst om de relevante applicatie te vinden.
 3. Klik op het wolkenpictogram naast een toepassing om deze te herstellen.

Zoek>Hoe kan ik verwijderde programmas herstellen naar mijn Apple TV?

Het boodschappenlijstje is direct beschikbaar in de App Store op Apple TV. Vanaf hier kunt u al uw eerder gedownloade applicaties bekijken en eventueel verwijderde applicaties herstellen.

 1. Ga naar de Gekochte pagina in de App Store.
 2. Zoek en selecteer de relevante toepassing.
 3. Klik op het cloud-pictogram om de toepassing te herstellen.

Moet ik weer betalen voor aankopen in de App Store?

Zodra>Nr. Zolang u bent ingelogd met dezelfde Apple ID, kunt u eerder betaalde programmas zo vaak als u wilt gratis opnieuw downloaden . U kunt ook enkele aankopen in de applicatie herstellen, zoals updates, extra functies en abonnementen.

Als u geen toegang meer hebt tot de Apple ID-account waarop u voor de programmas hebt betaald, probeer dan contact op te nemen met Apple Support . Ze kunnen u helpen bij het herstellen van per ongeluk verwijderde applicaties op de iPhone en iPad of ze kunnen uw aankopen overzetten naar een nieuwe account.

Hoe kan ik de aankopen in de applicatie herstellen?

Om de aankopen in de applicatie te herstellen, opent u de specifieke applicatie en zoekt u de knop Herstellen. U kunt dit vinden in het hoofdmenu, instellingen, opties of in de applicatiewinkel.

U kunt aankopen in de applicatie herstellen die niet zijn gekocht met dezelfde Apple ID-account die u gebruikt. Deze bevatten meestal geen munten of sporen in het spel omdat ze verbruiksartikelen zijn en niet op voorraad zijn.

Hoe verwijder ik applicaties van mijn boodschappenlijstje?

Schuif>Schuif uw vinger naar links of klik op de knop met opties in de applicaties in uw App Store boodschappenlijstje om een Verbergingskoopoptie te onthullen. Je kunt dit doen als een applicatie zo vreselijk is dat je hem nooit meer wilt zien. Of als je betrapt wordt op het downloaden ervan in de eerste plaats op vergüenza.

Toepassingen die verborgen zijn in uw boodschappenlijstje verschijnen in de App Store alsof u ze nooit hebt gedownload.

U kunt al uw verborgen aankopen op elk moment bekijken of herstellen door uw account in de app store te bezoeken en verborgen aankopen te selecteren.

Hoe kan ik zien dat al mijn applicaties uit de App Store zijn verwijderd?

Je kunt je volledige Apple aankoopgeschiedenis bekijken via iTunes. Dat betekent elke toepassing, elk liedje, elke film of elk boek op elk Apple-apparaat dat u bezit. Uw iTunes-aankoopgeschiedenis toont zelfs programmas die uit uw boodschappenlijstje zijn weggestopt.

 1. Open de iTunes store.
 2. Klik op de knop Account onder Snelkoppelingen.
 3. Voer uw Apple ID gegevens in indien gewenst.
 4. Klik op Bekijk alles onder het kopje Aankoopgeschiedenis.

In>Hoe vind ik een ontbrekende app in de App Store?

Herinner je je Flappy Bird? Het was een zeer eenvoudig spel dat zo populair werd dat de overweldigende applicatie-ontwikkelaar het in 2014 uit de winkel haalde. Dit gebeurt van tijd tot tijd, en wanneer dit gebeurt, kun je die apps niet meer vinden of opnieuw downloaden.

Flappy>Maar hoe zit het met de apps van Apple, die worden toch niet stopgezet? Apps zoals Safari, Camera, iTunes of zelfs de App Store zelf kunnen om verschillende redenen verdwijnen. Als ze dat wel doen, kun je ze niet vinden op je apparaat of in de App Store.

Als dat met u is gebeurd, zou onze gids voor het vinden van ontbrekende of verborgen toepassingen u moeten kunnen helpen.

Ontdek>Nou, dat moet je gedekt hebben, nu weet je hoe je per ongeluk verwijderde apps op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV kunt herstellen. Als u nog vragen heeft over het downloaden van verwijderde applicaties, laat het ons dan weten in de opmerkingen hieronder.