Hoe kunt u videos en fotos downloaden van Viber naar de iPhone Camera Roll?

Met meer dan een miljard gebruikers wereldwijd is Viber zonder twijfel een van de meest succesvolle alternatieven voor WhatsApp . Functies zoals video-audiogesprekken en leuke groepsberichten maken het perfect voor naadloze communicatie.

Om te voorkomen dat uw fotobibliotheek rommelig wordt, slaat Viber niet automatisch media op uw iPhone op. Als u de gedeelde items echter wilt opslaan voor een aandenken, kunt u gedeelde fotos en videos downloaden via de chatgesprekken van Viber op uw iOS-apparaat. Laten we leren hoe!

Hoe kan ik Viberfotos en -videos opslaan op de iPhone

Stap 1. Start Viber op uw iOS-apparaat.

>Stap 2. Tik nu op de knop Meer in de rechter benedenhoek † tik op Instellingen.

>Stap 3. Druk vervolgens op Media.

>Fase 4. Je moet dan de schakelaar voor activeren.

>

Als u later wilt stoppen met het downloaden van mediabestanden naar uw fotobibliotheek, opent u dezelfde instelling en verwijdert u het vinkje bij de optie Opslaan in de galerij .

Op ditzelfde scherm kunt u ervoor kiezen om de media na een bepaalde tijd automatisch te verwijderen. Tik gewoon op Houd Media en selecteer de tijdsperiode.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te voorkomen dat de applicatie automatisch fotos naar het mobiele netwerk downloadt en zelfs het gebruik van gegevens te beperken. Als u beperkte bandbreedte gebruikt, maak dan zeker gebruik van deze functies.

Afwerking ? ¦

Natuurlijk zijn Facebook Messenger en WhatsApp populairder. Viber ligt echter niet ver achter en heeft bijna alle trucs om gebruikers aan te trekken.

Een van mijn favoriete functies van deze applicatie is de Donkere Modus ( knop MeerInstellingenVerschijning ), omdat het chatten met vrienden s nachts gemakkelijker wordt. Ik zou willen dat WhatsApp ook deze functie (min of meer als Messenger) eerder vroeg dan laat zou aanbieden.

Blader ook door de volgende artikelen:

  • De beste iMessage-alternatieven
  • De beste sociale-netwerkapplicaties voor iPhone en iPad
  • De beste video-oproep-apps voor iPhone en iPad
  • Hoe de actieve status te verbergen in Facebook Messenger op iPhone en iPad

Wat is uw mening over Viber en wat wilt u erin zien? Deel uw opmerkingen met ons in de commentaren en volg ons ook op