Een iPhone iPad iCloud account in iOS 8 verwijderen

Het verwijderen van je iCloud account van je iPhone of iPad is een beetje veranderd in iOS 8 . Terwijl alle processen hetzelfde blijven, heeft Apple de knoplabels veranderd. In plaats van Delete , heb je nu Sign Out .

Voor degenen onder u die nieuw zijn in het iOS-ecosysteem en willen weten hoe u uw iCloud-account van uw iPhone iPad kunt verwijderen, zou dit bericht nuttig moeten zijn. Duiken.

Hoe verwijder je een iCloud account op je iPhone iPad met iOS 8:

  • Instellingen open
  • Afspelen iCloud

>

  • Scroll naar beneden en tik op Sessie sluiten

>

  • Tik op Sluiten sessie in het waarschuwingsbericht
  • .

  • U>Account verwijderen .

  • Als>Houd mijn iPhone iPad .
  • Als je niet al die gegevens wilt bewaren, kun je tikken op Verwijder van mijn iPhone iPad .
  • Voer uw iCloud-wachtwoord in zodat u Mijn apparaat kunt uitschakelen.

Op>

Hierna>

Wat gebeurt er als je je iCloud account verwijdert?

In principe zijn alle iCloud gerelateerde diensten gesloten. Dit betekent dat je de iCloud-fotostream, iCloud Drive of documenten niet kunt gebruiken als je deze hebt ingeschakeld. Dit betekent ook dat contacten, mail en agendas niet meer gesynchroniseerd worden met uw iCloud account. Eventuele wijzigingen die u aanbrengt worden niet gesynchroniseerd met iCloud of andere apparaten .

De meeste gegevens die al op je iPhone iPad staan, blijven echter in deze laatste staan, zelfs nadat je je iCloud-account hebt verwijderd. Tenzij expliciet vermeld (zoals in stap 5, waar u de Delete Account alert krijgt), blijven uw gegevens bewaard. U kunt uw contacten, uw gegevens verwijderen in Safari. Alle gegevens in de fotostream fotobibliotheek worden ook verwijderd, tenzij de fotos deel uitmaken van een lokaal album op uw iDevice.

Houd er echter rekening mee dat alle gegevens die al gesynchroniseerd zijn met iCloud nog steeds beschikbaar zijn als u een iCloud-account toevoegt aan uw iDevice.