Hoe videos te converteren naar iPad formaat met gratis iPad video-converters

Het converteren van videobestanden voor iPad is niet zo moeilijk. In feite is het met talloze software en diensten vandaag de dag allemaal heel eenvoudig geworden.

De gebruikelijke en populaire videoformaten gaan niet goed samen met de erfenis van Apple. Daarom kan elk van uw iOS-apparaten slechts één specifiek bestandsformaat afspelen – video of audio – dat wordt gemaakt wanneer u uw muziek en video via iTunes synchroniseert. Hoewel de ondersteuning voor audio uitstekend is, begin je je te realiseren dat iTunes niet alle kracht heeft, als het om video gaat.

Met een toenemend aantal videoformaten die als downloadbare content online worden gedistribueerd, heb je waarschijnlijk ontdekt dat de video die je nu hebt niet compatibel is met de iPad.

Wat heeft het voor zin om een prachtig apparaat te hebben, maar niet in staat te zijn om die video af te spelen die je net hebt gedownload? Dat is waar de videoconversie in het spel komt.

Hoe videos te converteren naar iPad formaat met behulp van converters

Videoconverters zijn waarschijnlijk de beste en gemakkelijkste manier om videobestanden te converteren naar het iPad-formaat. Dit betekent natuurlijk dat je een geschikte moet vinden. (de lijst staat hieronder).

Nu, aangezien er een ton aan videoconverters beschikbaar is, is het alleen mogelijk om hier een generieke tutorial op te sommen. Het basisprincipe van alle hieronder genoemde videoconverters is hetzelfde, dus hier gaan we:

  • Installeer de gewenste video-omzetter op uw computer.
  • Voeg vervolgens de videobestanden toe die u wilt converteren. De meeste converters detecteren videobestanden van bijna alle formaten.
  • Als u klaar bent met het toevoegen van de videobestanden, zal de volgende stap u naar de conversie formaat pagina brengen: selecteer gewoon het apparaat waar u de video naar wilt converteren. In ons geval is het altijd de iPad.
  • Ga nu gewoon door en laat de conversie plaatsvinden. Zodra dit gedaan is, kunt u het bestand in iTunes gebruiken om het te synchroniseren met uw iPad. Voila!

1 Handrem

Als>

Download

2 HCVs

AVC>

De mogelijkheid om meer dan 100 invoerformaten en 160 uitvoerformaten te ondersteunen maakt het veelzijdig inzetbaar. Het biedt 100% verliesvrije kwaliteit en biedt ook NVIDIA NVENC versnelde codering. Eindelijk kun je het gebruiken op je Mac en Windows-pc.

Download

3 iSkysoft

Of>

Aangezien de ontwikkelaar regelmatig ondersteuning voor nieuwe formaten blijft toevoegen, is de kans groot dat hij nooit op een incompatibiliteitsprobleem zal stuiten. De omzettingssnelheid tot 90X en de nul-kwaliteit verhoogt uw reputatie nog verder.

U kunt ook iSkysoft gebruiken om uw videos te bewerken. Wat betreft de compatibiliteit van het besturingssysteem werkt deze videoconverter zeer goed met zowel Mac- als Windows-pcs.

Download

3.

4. Movavi

Movavi>

Dankzij de batchverwerkingsfunctionaliteit kunt u gemakkelijk vele bestanden tegelijk verwerken. Een andere opmerkelijke eigenschap van deze software is dat het niet schadelijk is voor de kwaliteit van uw videos (zelfs 4K). Nog beter is dat de applicatie ook een snelle bewerking en soepele compressie biedt. (MacOS en Windows compatibel)

Download

5. Free Video Converter van Wondershare

Wondershare>

De applicatie heeft een effectieve batch-conversiefunctie waarmee u meerdere videos kunt converteren naar het formaat van uw voorkeur. Daarnaast kunt u het ook gebruiken om dvds en audio om te zetten in het gewenste formaat zonder de kwaliteit te schaden.

Beter nog, de Wondershare video-omzetter kan de taak van het bewerken van videos, het opnemen van schermen en zelfs het maken van leuke GIFs om te delen op sociale sites op zich nemen.

Download

Niet te missen

  • Hoe je videos overbrengt naar iPad vanaf je PC
  • De beste iPad-videospeler-apps
  • De beste MKV-spelerapps voor iPad

Wilt u meer van deze procedures inhalen? Download onze applicatie en blijf in contact met ons via Facebook, Twitter en Telegram, zodat u onze laatste verhalen nooit meer mist.