Hoe vind je de iPhone van een familielid met behulp van Family Sharing in iOS 8?

Een belangrijk onderdeel van Family Sharing is het delen van location tracking. U kunt Family Sharing gebruiken om de iPhone van een familielid op te sporen of te volgen. Dit is in veel gevallen handig. Gelukkig heeft Apple ook veel diensten (zoals Find My iPhone) die goed passen bij het volgen van de locatie in Family Sharing.

U kunt een familielid op verschillende manieren volgen of lokaliseren via Family Sharing. We beschrijven ze allemaal hier (als er andere manieren zijn, laat het ons weten!). Houd er rekening mee dat Family Sharing kan worden ingesteld en gebruikt via iOS 8 of OS X Yosemite (maar je kunt ook elk lid dat een iPhone iPad met iOS 7.x gebruikt, toevoegen).

>

Opmerking: om dit alles te laten werken, moet je Family Sharing hebben geconfigureerd en de leden hebben toegevoegd. Hier is een volledige gids voor het delen van familie in iOS 8 .

Hoe vind je de iPhone van een gezinslid via het delen van een gezin op iOS 8

Optie 1. Zoek mijn iPhone-applicatie

Met Find My iPhone kun je al je apparaten (alle apparaten met dezelfde iCloud ID) volgen. Vanaf iOS 8 kun je de Find My iPhone app gebruiken om gezinsleden te volgen die deel uitmaken van de familie-uitwisseling.

In de toepassing Zoek mijn iPhone, onder “Alle apparaten”, worden uw apparaten eerst weergegeven, gevolgd door de apparaten van andere leden. U kunt op elk apparaat tikken om de locatie te controleren, samen met enkele opties om een belsignaal af te spelen (voor het geval u uw telefoon verliest). Download Zoek mijn iPhone

>Optie 2. Zoek mijn vrienden applicatie

Find My Friends werkt ongeveer hetzelfde als Find My iPhone. Het enige verschil is dat Find My Friends uw contactpersonen scant op iCloud e-mails en vervolgens de locatie bijhoudt (en op de kaart weergeeft). Met iOS 8 werkt Find My Friends ook met Family Sharing.

Onder Zoek mijn vrienden vindt u een lijst van alle apparaten van uw familieleden die u kunt aanraken om te geoloceren op de kaart.

Download>

Optie 3. iCloud.com ; Zoek mijn iPhone

Er is een Find My iPhone web app op iCloud.com. U kunt het gebruiken om de apparaten en locaties van familieleden te volgen. Het werkt op dezelfde manier als de Find My iPhone app. Als je de app om een of andere reden niet kunt gebruiken op je iPhone iPad, of als je snel toegang hebt tot een webbrowser, log je gewoon in op iCloud.com, klik je op Zoek mijn iPhone en krijg je een kaart waarop de locaties van de apparaten van je gezin staan aangegeven.

Door te klikken op Alle apparaten, kun je een apparaat kiezen (opnieuw, om dingen te doen zoals een telefoon op afstand te bellen of te vergrendelen).

Optie 4. Delen via iMessage

Het is niet noodzakelijk dat alle gezinsleden standaard hun locatie delen. Aangezien locaties deel uitmaken van de privacy, zouden sommige mensen deze functie hebben uitgeschakeld. Als dat gebeurt, kunt u de locaties van de apparaten van de gezinsleden niet volgen.

Maar dat weerhoudt het lid er nog steeds niet van om zijn of haar locatie te delen voor een enkel evenement. Als je bijvoorbeeld je echtgenoot/kind ergens ontmoet en je wilt een snelle update over waar ze zijn (voor ETA), dan kun je ze eenvoudig hun locatie laten delen via iMessage.

>Hier is hoe je het doet .

Houd er rekening mee dat deze functie vereist dat iMessage estú actief is (in ieder geval in onze tests).